Το απόγευμα της 28ης Ιουνίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στο πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Κοντίτο Θηβών. Ο Σεβασμιώτατος κατά το κήρυγμα αναφέρθηκε στους δυο πρωτοκορυφαίους Αποστόλους και το έργο τους για την διάδοση του Χριστιανισμού. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας των δυο Αποστόλων.

Στο τέλος τα παιδιά του Κατηχητικού του Ιερού Ναού μαζί με τον Καταχητή τους κ. Σταύρο Χριστοφοράκη προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο μια ανθοδέσμη και του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά για την συμπλήρωση εννέα χρόνων από την εις Επίσκοπον χειροτονία του.
Το πρωί της 29ης Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο χωριό Πέτρα Αλιάρτου.
Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου, από το βήμα του οποίου κήρυξε στους Αθηναίους ο Απόστολος των Εθνών Παύλος κατά την δεύτερη αποστολική περιοδεία του.