Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Φθιώτιδος.


Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούργιο Λοκρίδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου.
   Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τα στελέχη και οι κατασκηνώτριες της Γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην κατασκήνωση.
   Ο Ποιμενάρχης μας ωμίλησε στα παιδιά και τα στελέχη για την χαρά που προσφέρει στην ζωή μας ο Χριστός και συγκεκριμένα για την ένωσή μας μαζί Του, η οποία πραγματοποιείται μέσα στην Θεία Λειτουργία με την Θεία μετάληψη.

   Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος είχε για αρκετή ώρα εποικοδομητική συζήτηση με τα κορίτσια σχετικά με τις εντυπώσεις τους από την ζωή στην κατασκήνωση και τους έδωσε πατρικές συμβουλές.
   Ακολούθως διένειμε ευλογίες στα στελέχη και σε όλα τα κορίτσια.
  Η Γ’ κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών 5ης, 6ης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου άρχισε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου. 200 και πλέον κορίτσια φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν στους όμορφους χώρους των κατασκηνώσεων και για 10 μέρες εκτός από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, τα παιδιά  θα αναγεννηθούν και πνευματικά με την συμμετοχή τους στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας.
   Αρχηγός της περιόδου είναι η  κα Βασιλική Φράγκου, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και στελέχη είναι φοιτήτριες ανωτάτων και ανωτέρων σχολών πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως μας.