Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Προοπτική ένταξης των έργων του Αγίου Γεωργίου στο νέο ΕΣΠΑ - Πολυδύναμο κέντρο κοινωνικής στήριξης στο Ναύπλιο.

Την πορεία της μελέτης για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και την προοπτική ένταξής του στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος και ο πάτερ Λευτέρης, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στην έδρα της Περιφέρειας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.

Συζητήθηκε επίσης και το σχέδιο δημιουργίας στο Ναύπλιο πολυδύναμου κέντρου κοινωνικής στήριξης παιδιού, οικογένειας, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, το οποίο θα έχει στόχο να συγκεντρώσει και να συσχετίσει τις παροχές κοινωνικής φροντίδας όλων των φορέων της περιοχής και να παράσχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδας ηλικιωμένων και ψυχαγωγικές δράσεις.