Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΥΣΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στις πολύχρυσες Μυκήνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής ευλαβούνται και τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο Παντελεήμονα.
Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος,, οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονα, που φυλάσσεται στο ναό, σε όλη την κωμόπολη προς ευλογία των πιστών. 

Το παρών τους έδωσαν οι τοπικές αρχές του Δήμου Άργους Μυκηνών, με επικεφαλή τον Δήμαρχο Δ.Καμπόσο, οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης, ο  αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος , η  θεματικός αντιπ. Ε.Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης και πάρα πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή.