Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Στην αίθουσα της Μητροπόλεως Αργολίδος  την  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος υποδέχθηκε φοιτητές,  από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον , που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα με σκοπό να βιώσουν την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας, αλλά και να μελετήσουν τις κοινότητες Ρομά της Αθήνας και του Ναυπλίου σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα των Ελληνικών Σπουδών του ως άνω Πανεπιστημίου.
    Περίπου τριάντα φοιτητές έκαναν ερωτήσεις  στον Σεβασμιώτατο για θέματα σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορούσαν στην πολιστισμική κληρονομιά της χώρας μας , αλλά και  στις κοινότητες των Ρομά.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναπτύσσεται , οργανώνεται και λειτουργεί από τη Σχολή Σπουδών Τζάκσον του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Γραφείο Διεθνών Σπουδών  του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον. 
Στο τέλος δόθηκε η ευκαιρία στον Σεβασμιώατο να ομιλήσει στους φοιτητές και για τον Άγιο Λουκά τον Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τον Ιατρό. Ο υπεύθυνος καθηγητής και οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την δίωρη  όμορφη συνάντηση και επικοδομητική συζήτηση και ο Σεβασμιώτατος χάρισε στους φοιτητές από ένα βιβλίο με τον βίο του Αγίου Λουκά  σε αγγλική έκδοση. 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ