Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

Με τη βοήθεια του Θεού και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Κατασκηνώσεις της τοπικής μας Εκκλησίας, οι οποίες φιλοξένησαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού, πάνω από 400 παιδιά, εντελώς δωρεάν.
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ευχαριστεί και ευγνωμονεί όλους αυτούς που συνέβαλλαν, ώστε να πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία οι Κατασκηνώσεις και να περάσουν τα παιδιά μας ευχάριστες και ωφέλιμες ώρες.

Συγκεκριμένα, πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στον Δήμο του Άργους Ορεστικού και στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, για την παραχώρηση του Κατασκηνωτικού Κέντρου, τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την επιτυχία των Κατασκηνώσεων.
Πολλές ευχαριστίες στους Υπευθύνους των κατασκηνωτικών περιόδων, Αρχιμ. Στέφανο Σχοινά και Πρεσβυτέρα Αναστασία Μεσημέρη, οι οποίοι με ζήλο και αγάπη ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός καταξιωμένου θεσμού, με σημαντική επιτυχία και προσφορά στους νέους της περιοχής μας.
Επίσης, ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τις εθελόντριες κυρίες που διηκόνησαν όλες τις ημέρες στις Κατασκηνώσεις, τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, τις ομαδάρχισσες και τους ομαδάρχες, τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και κάθε συνάνθρωπό μας που συνέβαλε στην επιτυχία των Κατασκηνώσεων. Θερμές ευχαριστίες και προς τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς – τους Καλούς Σαμαρείτες, οι οποίοι και φέτος προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.
Ακόμη, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας εκφράζει τα ευγνώμονα αισθήματά της προς όλους τους επωνύμους και ανωνύμους ευεργέτες που συμπαραστάθηκαν στο έργο της, συνεισφέροντας στα πολλά έξοδα που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των Κατασκηνώσεων και εύχεται ο Δωρεοδότης Κύριός μας, να τους τα ανταποδώσει πολλαπλά στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Χωρίς τη δική τους ευλογημένη προσφορά και συνδρομή δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι Κατασκηνώσεις μας.
Πολλές ευχαριστίες στους :
• SUPER MARKETS «ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ»
• ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ «ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ»
• ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ»
  • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΗΡΓΗ
• SENIOR PIZZA
• ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ»
• και στους πολλούς ανωνύμους συνανθρώπους μας, που από το υστέρημά τους ελάφρυναν το μεγάλο βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων των Κατασκηνώσεων.