Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 26 ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Άνοιξε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 το απόγευμα τις πύλες της η 26η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ωνάση στο Ναύπλιο

Η έκθεση βιβλίου διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) και θα διαρκέσει έως την 27η Αυγούστου. 
Λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Η έκθεση αποτελεί ένα σταθερό θεσμό πολιτισμού και αξιών τόσο για την πόλη τον Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας, όπου 70 εκδότες προβάλουν νέες, όσο και παλαιότερες εκδόσεις.

Την έκθεση επισκέφθηκε την πρώτη μέρα λειτουργίας της ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, η Πρόεδρος Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου του ΔΟΠΠΑΤ και το Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Θεοδόσης Σπαντηδέας κα.

Στην φετινή έκθεση συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες τον Νομού Αργολίδος και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις-δράσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών τον Νομού Αργολίδος.


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ