Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Δελτίο  τύπου
Στον όμορφο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.
Το Ναό είχε κατακλύσει, από νωρίς το πρωΐ, πλήθος κόσμου που ευγνώμονα προσέτρεξε στον Ανάργυρο Άγιο Παντελεήμονα, του οποίου τις ευεργεσίες πολλάκις απήλαυσε.

Ο Σεβασμιώτατος ,αφού ευχαρίστησε  τους πατέρες του Ναού για τους καλούς τους κόπους, ευχήθηκε σε όλους οι πρεσβείες του Αγίου Παντελεήμονα, μέσα στον καύσωνα των ποικίλων δοκιμασιών,  να δροσίζουν γλυκά τις ψυχές τους χαρίζοντας την κατά Θεόν αναψυχή.
Την παραμονή της Πανηγύρεως, και μετά την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού, τον οποίο ελάμπρυναν με την παρουσία τους πλήθος πατέρων της Μητρόπολης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν   η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή», η οποία απέδωσε μελωδικά έντεχνα τραγούδια. Ακολούθησε η αρτισύστατη  χορευτική ομάδα του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Σταυρούπολης, η οποία εντυπωσίασε με τους μικρασιάτικους χορούς της. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε με τη χορευτική ομάδα της Ένωσης Ποντίων, της οποίας η λεβεντιά ανακάλεσε μνήμες από το παρελθόν.
Στις λατρευτικές ακολουθίες ήταν παρών ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης και αρκετά από τα  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Γραφείο Τύπου εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες πατέρες της Μητρόπολης  Χρόνια Πολλά!  
Εκ του Γραφείου Τύπου.