Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Νέες ανθρωπιστικές παρεμβάσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».


Ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού παρέδωσε ο Σ. Σ. Κ.  Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της περιοχής, σε περίοδο αυξημένων αναγκών, όπως αυτή της μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του «Ε», παρέδωσε στη  Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Γηροκομείο Βόλου, τέσσερα  (4) μεγάλα χαρτοκιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των απόρων γερόντων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα αυτό.
Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» – είναι μια πηγή από την οποία αντλούν πολλά αναγκαία υλικά, όχι μόνο άπορες οικογένειες και εγκαταλελειμμένα πρόσωπα, αλλά και πολλές κοινωνικές υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα της  ευρύτερης περιοχής μας (Νοσοκομείο Βόλου, τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Κισσού, ο Ξενώνας «ΦΙΛΥΡΑ», τα Ιδρύματα του Βόλου: Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Άσπρες Πεταλούδες, Κιβωτός του Κόσμου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων κ.α. οι Φυλακές (Κασσαβετείας και Βόλου), τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας Μαγνησίας κ.άλ.