Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Επιστρέφουν τα οστά του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ΚΥΡΙΛΛΟΥ Α΄ ΚΑΡΜΠΑΛΙΩΤΟΥ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.



Εικόνα1 Custom
Μητροπολίτου Ἰεζεκιὴλ 30, Τ.Κ. 431 00
ΤΗΛ. 24410-75.010, FAX 24410-22.968
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Γιὰ τὸ Δελτίο Τύπου καὶ γιὰ κάθε σχετικὴ πληροφορία
οἱ ἐνδιαφερόμενοι μποροῦν νὰ ἀπευθύνονται
στὸ Γραφεῖο Τύπου τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως,
τηλ. 24410-72.263
Καρδίτσα 28 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστρέφουν τα οστά
του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων
ΚΥΡΙΛΛΟΥ Α΄ ΚΑΡΜΠΑΛΙΩΤΟΥ
  Την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα υποδεχθούμε στο προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης τα οστά του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου του Α΄ Καρμπαλιώτου.
  Ο μακαριστός Μητροπολίτης Κύριλλος ο Α΄ ήταν ενταφιασμένος στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών και πλέον έχουμε την χαρά και την τιμή να δεχθούμε τα οστά του, τα οποία θα τοποθετηθούν σε ειδικό χώρο στο Μητροπολιτικό μας Ναό, όπως αρμόζει.
  Σας παρακαλούμε να προσέλθετε όλοι για να τιμήσουμε τον μακαριστό Μητροπολίτη Κύριλλο τον Α΄.
  Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει σύντομη αναφορά στον κεκοιμημένο Ιεράρχη. Στην τελετή θα παρευρεθούν τα ανίψια επ΄ αδελφή του μακαριστού Γέροντος Ιεράρχου.
 Στη συνέχεια θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και θα ψαλεί η πρώτη ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως