Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Βοστώνης κ.Μεθόδιος στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων.


Δελτίο τύπου
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, παραμονή της μνήμης του αθλοφόρου και ιαματικού  Αγίου Παντελεήμονος, στον περικαλλή Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων, τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βοστόνης κ. Μεθοδίου, τον οποίο υποδέχθηκε με έκδηλη χαρά ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Ένα πλήθος κληρικών της Μητροπόλεως πλαισίωσε τους δύο Αρχιερείς δηλώντας έτσι τη συμμετοχή του στη χαρά της πανηγύρεως, αλλά και την «ενότητα του πνεύματος εν τω συνδέσμω της αγάπης».
Παρόντες  ήταν  ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο τέως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων κ. Στράτος Σιμόπουλος.
Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους  τους πιστούς  να μιμηθούν τον Άγιο Παντελεήμονα στην ελεήμονα καρδιά του. Ο Άγιος ήταν ευεργετικός, ελεήμων  αδιακρίτως προς πάντας τους ανθρώπους εξ ου και Παντελεήμων.
Εκ του Γραφείου τύπου.