Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.

Σε δώδεκα χιλιάδες ανήλθαν οι προσκυνητές που αποβιβάσθηκαν από τα προσορμισθέντα πλοία το τελευταίο τριήμερο στο λιμάνι της Τήνου.
Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έως και τη Νέα Υόρκη συνεόρτασαν εφέτος με τον ευσεβή και πολιτισμένο και ευγενικό λαό της Τήνου την εορτή της ανάμνησης των 195 χρόνων από το άγιον Όραμα της Οσίας Πελαγίας.

Οι οδηγοί των λεωφορείων, οι οδηγοί των ταξί όσο και οι αλιείς με τον δικό τους τρόπο υπεδέχθησαν στην προκυμαία την αγία Εικόνα, η δε περιώνυμη Φιλαρμονική του Ιερού Ιδρύματος από χθες ελάμπρυνε με την παρουσία της όλες τις εκδηλώσεις.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος στην εξέδρα "Παντανάσσης" μετά την καθιερωμένη δέηση αφού ευχαρίστησε τους Αρχιερείς, την Εξοχωτάτη κα. Πρόεδρο και τους παρισταμένους, προέτρεψε τους πιστούς να πάρουν από την Παναγία το Μητρικό χαμόγελο και τη φιλόστοργη ματιά Της, ειπών ότι το χαμόγελο είναι ευγένεια και το γέλιο ευτυχία και τα δύο μαζί ευγένεια και ευτυχία είναι δύναμη κι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας σήμερα είναι αυτή η δύναμη για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να σταθούμε όρθιοι. Ακόμα, προέτρεψε τους πιστούς, φεύγοντας να αισθανθούν το χάδι της Παναγίας στο πρόσωπό τους και να σφίξουν το χέρι τους μέσα στο χέρι Της για να πάρουν δύναμη και να γνωρίζουν ότι η φιλόστοργη αγκαλιά Της είναι πάντα ανοιχτή εδώ στην Τήνο προσμένοντάς τους. Τους ευχαρίστησε ακόμα γιατί με την παρουσία τους ενισχύουν το πολυεύθυνο και πανελλήνιας εμβέλειας φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ιδρύματος.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού.

για όλες τις φωτογραφίες Εδώ