Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Κυριακή Δ΄ Ματθαίου στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, το πρωΐ, στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Φωτεινού Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και ελειτούργησε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.

Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναλύοντας την φράση του Ιησού Χριστού: «ως επίστευσας γενηθήτω σοι», ετόνισε την δύναμη της πίστεως. Ο άνθρωπος ό,τι θέσει ως επίκεντρο της πίστεώς του, αυτό και βιώνει. Όποιος θέσει ως κέντρο της πίστεώς του, το χώμα, αυτό και θα απολαύσει. Όποιος θέσει ως κέντρο της πίστεώς του, τον Ουρανό, αυτόν και θα απολαύσει.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος επεσκέφθη τις κατασκηνώσεις του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», στο Άνω Αθαμάνιο Άρτας. Τον υπεδέχθησαν ο π. Αστέριος Χατζηνικολάου και οι επιστήμονες άνδρες κατασκηνωτές, κληρικοί και λαϊκοί. Συνεζήτησαν εποικοδομητικά επί πνευματικών θεμάτων.