Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Κ Α Λ Λ Ι Ν Ι Κ Ο Σ.


Την Τρίτη 11-7-2017 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο ο οποίος βρίσκεται στην Νάξο (γενέτειρα του) προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη εορτή του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, μετέβη σε περιοχή της Ενορίας Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Παισίου, Ραφαήλ και Ειρήνης.
Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής των Θυρανοιξίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απηύθυνε σύντομη προσλαλιά και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο για την ευγενή παρουσία του. Στην συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού  Εσπερινού, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους.