Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Κ Α Λ Λ Ι Ν Ι Κ Ο Σ.

  Την Τετάρτη 12-7-2017 το απόγευμα παρέστη σε μουσικοφιλολογική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των "Νικοδημείων 2017" που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής ``Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ`` υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νάξου ``Ιάκωβος Καμπανέλλης``. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλία του Παν. Αρχιμανδρίτου Θεοκλήτου Ράπτη Κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με θέμα:
``Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και η εποχή μας`` και το δεύτερο μέρος την απόδοση Εκκλησιαστικών ύμνων από την Βυζαντινή χορωδία ``ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ`` υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Υμνωδού της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Πρωτοψάλτου κ. Αντωνίου Πλαΐτη. Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την εκδήλωση απευθύνοντας θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής και Παράδοσης κ. Γεώργιο Κρασσά για την διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και θερμές ευχαριστίες στον συμμετέχοντα ομιλητή και στον Βυζαντινό χορό στους οποίους προσέφερε και αναμνηστικά δώρα.