Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει η Ι.Μ. Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς.

Την Ανακομιδή των ιερών Λειψάνων του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ πανηγυρίζει την Τετάρτη 19/7 η ομώνυμη Ιερά Μονή της Πορταριάς.
Την παραμονή της εορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Πέμπτη 20/7 πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού, που βρίσκεται στο προαύλιο της Μονής. Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα ομιλήσει. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.