Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΝΔΡΟ.

  Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέσθηκε απόψε στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Μαρίνης Μυρμηγκιών, στην περιοχή Μακροταντάλου (Κάβο Ντόρο) χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , ο οποίος στην ομιλία του, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Εφημέριο της περιοχής, Πρωτοπρ.Παναγιώτη Μανιδάκη, ο οποίος με ιεραποστολικό ζήλο διακονεί τις απομακρυσμένες και ολιγάνθρωπες, πλέον, Ενορίες της περιοχής, και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους προσκυνητές και συνευχηθέντες, μεταξύ των οποίων ήταν και Δημοτικοί Σύμβουλοι της περιοχής Γαβρίου.
Είπε μεταξύ άλλων ότι "..οι Άγιοι είναι όπως οι καθημερινοί άνθρωποι του γειτονικού μας σπιτιού, που ζουν μαζί μας, αφουγράζονται τις ανάγκες μας και σπεύδουν να μας ανακουφίσουν από τα προβλήματα και τις δυσκολίες μας, με την παρρησιαστική τους προσευχή προς το Θεό.."
  Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα ιερουργήσει στο Καθολικό της εορταζούσης Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης, στα Αποίκια.