Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΆΚΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΛΛΗΣ ΔΑΛΕΝΤΖΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.




Ο υπέροχος αυτός πίνακας είναι εμπνευσμένος από την Αρκαδική Εθελοθυσία και πλέον θα φιλοξενείται μαζί με τα υπόλοιπα έργα στην Πινακοθήκη της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου ευχαριστούν θερμά τον κ. Καλαϊτζάκη για την γενναιοδωρία του και εύχονται το παράδειγμά του να βρει και άλλους μιμητές. Έτσι ώστε η Πινακοθήκη της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, ο επίσημος εγκαινισμός της οποίας πραγματοποιήθηκε μόλις προ ολίγων ημερών, την 5η Ιουλίου 2017, να καταστεί με το χρόνο μια πλούσια συλλογή έργων τέχνης, η οποία θα εξακτινώνει σε όλο τον κόσμο την πολιτιστική κληρονομιά του Αρκαδίου και το μεγαλείο της πνευματικής ελευθερίας που αποπνέει το Ολοκαύτωμά του.
Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου