Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

 
Δημοτικό 1.jpg
  Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στην Κασσιώπη επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος. Τα 100 κορίτσια Δημοτικού που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν και μοιράστηκε στιγμές χαράς μαζί τους.

Σε σύντομη προσφώνησή του ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι στην κατασκήνωση της Εκκλησίας τα παιδιά μαθαίνουν για τον Θεό, την πίστη, την πατρίδα, την ιστορία μας. Η γνώση αυτή δεν είναι μόνο διανοητική. Συνοδεύεται και από την εμπειρία της φιλίας, της συντροφικότητας, της ψυχικής ομορφιάς, της αγάπης που η πνευματική παράδοση της πίστης μάς προσφέρουν. Στους θυελλώδεις καιρούς μας, κατά τους οποίους κέντρα μακριά από την πίστη υπονομεύουν την πνευματική παιδεία του λαού μας, με στόχο να αποξενωθεί από τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσης, η κατασκήνωση της Εκκλησίας είναι αντίβαρο. «Όταν μεγαλώσετε, θα θυμόσαστε τις όμορφες στιγμές που περνάτε και ότι η Εκκλησία μας δίνει ζωή, γιατί είναι συνδεδεμένη με τον Χριστό, την όντως ζωή μας», κατέληξε ο κ. Νεκτάριος, ο οποίος ενθουσιάστηκε και με την πρόοδο των εργασιών που γίνονται στις κατασκηνώσεις, προκειμένου οι εγκαταστάσεις να εκσυγχρονιστούν.
 
Δημοτικό 1α.jpg
 
Δημοτικό 1β.jpg
 
Δημοτικό 1γ.jpg
 
Δημοτικό 1δ.jpg
 
Δημοτικό 2.jpg
 
Δημοτικό 3.jpg
 
Δημοτικό 4.jpg