Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας (ΦΩΤΟ).

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη και άλλους φορείς.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή στον Επισκοπείο της πόλεως και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ακριτική Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.
Ο κ. Σπίρτζης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει η Μητρόπολη τα προβλήματα που ανακύπτουν.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του και ευχήθηκε να έχει πάντοτε υγεία και δύναμη να εργάζεται προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.
Νωρίτερα, ο Υπουργός Υποδομών εγκαινίασε και παρέδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή.