Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας .Ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.
Η Ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., στην οποία θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα τίθενται σε προσκύνηση τα χαριτόβρυτα λείψανα της Αγίας Σοφίας.
Ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. Η Ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., στην οποία θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα τίθενται σε προσκύνηση τα χαριτόβρυτα λείψανα της Αγίας Σοφίας.