Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Κιλκισίου: ''Η Ιεροσύνη συγκροτεί το θεσμό της Εκκλησίας και συνταράσσει τον Διάβολο'' .

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και ιδιαίτερης συγκίνησης η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου τίμησε την Τρίτη 4 προς Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 με Ιερά Αγρυπνία τη μνήμη του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου, με επίκεντρο τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, στον οποίο υπαρχει Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμήν του ιδρυτού της πρώτης κοινοβιακής Ιεράς Μονής του Αγίου Όρους, αυτής της Μεγίστης Λαύρας.
Των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του ως άνω Ιερού Ναού, Ιερέων και Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Λαό να συμμετέχει στην πνευματική σύναξη που είχε την ιδιαίτερη ευλογία της παρουσίας τεμαχίων Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού εκ της Ιεράς Μητροπόλης Εδέσσης.

η συνέχεια Εδώ