Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Από τον Έντυπο στον Ηχητικό Νέο Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας.


Η αναγγελία για μία νέα ηχητική έκδοση, ιστορική για τα δεδομένα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι το περιεχόμενο του τρίτου μέρους της αποκλειστικής συνεντεύξεως των ιερομονάχων Γρηγορίου και Μακαρίου των Σιμωνοπετριτών. Ο π. Γρηγόριος, γνωστός έως τώρα για τις Μουσικές Εκδόσεις της Σιμωνόπετρας, διηγείται το ιστορικό της εμπνεύσεως για την μετάβαση από τον έντυπο Νέο Συναξαριστή στον Ηχογραφημένο Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο ακροατής κατανοεί μέσα από την διήγηση ότι η νηπτική και ασκητική ζωή του Άθωνα αποδίδει πνευματικούς καρπούς όχι μόνο για τους ίδιους τους Αγιορείτες μοναχούς, αλλά για ολόκληρη την Εκκλησία. Ο ηχογραφημένος Νέος Συναξαριστής της Ορθοδόξου Εκκλησίας, διανέμεται από το Στούντιο "Ηχογέννηση", τηλ. 2431022140.