Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Υπέρ του ρυσθήναι ημας εκ της μανίας του πυρός…

Διανυομένης της θερινής περιόδου, με την ιδιαίτερα αυξημένη επικινδυνότητα προκλήσεως πυρκαγιών, ύστερα από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τέλεσε αγιασμό, την Πέμπτη 6 του μηνός Ιουλίου ε.ε., στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σουφλίου. Παρέστησαν ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Ρήγας Ναθαναήλ, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αλεξανδρουπόλεως και Περιφερειακής Ενότητας Έβρου Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σουφλίου Κωνσταντίνος Ταπεινόπουλος και σύσσωμο το προσωπικό του Κλιμακίου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την μέχρι αυτοθυσίας αφοσίωση του στο καθήκον, ευχήθηκε την ευλογία του Θεού στο υπεύθυνο έργο τους για την προστασία των συνανθρώπων μας, των περιουσιών τους και του περιβάλλοντος και υποσχέθηκε την ηθική και υλική συμπαράσταση της Εκκλησίας.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα των Τριών Παίδων εν Καμίνω στην Υπηρεσία και διένειμε μικρά εικονίδια σε όλο το προσωπικό χάριν αγιασμού και ευλογίας.