Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Της ζωής το τραγούδι και ο χορός…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως με την συμμετοχή της χορωδίας εθνικής μουσικής και υπό τον τίτλο «Να κλαις και να γελάς».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον υπαίθριο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παρηγορήτριας την Πέμπτη 29 Ιουνίου το βράδυ. Πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος, παρακολούθησαν το πλούσιο μουσικοχορευτικό δίωρο πρόγραμμα του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Αιδεσ/τος Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνος Πλακιάς, ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης καθώς και τους παρευρισκόμενους. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση συνέπραξε το χορευτικό τμήμα του Μ/Φ Συλλόγου Σκουφάς Άρτας οι νέοι και νέες του οποίου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Νικολάου Λιόντου απέδωσαν άψογα χορούς από όλες της περιοχές της Ελλάδας.

για όλες τις φωτογραφίες Εδώ