Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ο Μητροπολίτης Άρτης στο συλλείτουργο για τον Όσιο Θεόδωρο στα Κύθηρα.

Με αναστάσιμη χαρά και λαμπρότητα τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Προστάτου των Κυθήρων Οσίου Θεοδώρου, στην ομώνυμη Βυζαντινή Ιερά Μονή, την Παρασκευή 12 Μαίου 2017.

Συνελειτούργησαν ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο οποίος και εκήρυξε τον Θείο Λόγο και ο επιχώριος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Παρέστησαν οι τοπικές αρχές, μαθητές του Νησιού και πλήθος κόσμου. Εν συνεχεία έλαβε χώρα η Ιερά Λιτάνευσις της Τιμίας Κάρας του Οσίου Θεοδώρου στο προάυλιο και τον περίβολο της Ιεράς Μονής υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Ποταμού.
Κατόπιν οι δύο Μητροπολίτες μετέφεραν την Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοδώρου και ετελέσθη δέησις, στο «Τριφύλλειο» Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κυθήρων, προς ευλογίαν του Προσωπικού και των Νοσηλευομένων.