Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την Ανάληψη του Σωτήρος στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ).

Κατερίνη | Χρήστος Καναρόπουλος

Με λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια η πόλη της Κατερίνης πανηγύρισε απόψε την εορτή της του Κυρίου Θείας Αναλήψεως, στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Καθεδρικό Ναό.
Πλήθος Λαού συμμετείχε στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό για να τιμήσει τη μεγάλη Δεσποτική Εορτή και να προσκυνήσει την Ιερή Εικόνα του Κυρίου που αναλήφθηκε εις τους ουρανούς, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μιλήτου κ. Αποστόλου, του και Ηγουμένου της Πατριαρχικής Ιεράς Μονής Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Θεσσαλονίκης, Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα της Εκκλησίας της Κρήτης και του επιχώριου Επισκόπου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

η συνέχεια Εδώ