Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ομιλία του ιερέα π. Στεφάνου Αναγνωστοπούλου στο Ναύπλιο.

Σε μία κατάμεστη από πιστούς εκκλησία ο Ιερέας  π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος  από την ενορία της Αγίας Βαρβάρας  Αμφιάλης  στην Αθήνα, βρέθηκε στη ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο για να αναπτύξει το θέμα ''Καρδία συντετριμμένη και ταπεινωμένη...''  

Ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος, ένας ορθόδοξος διδάσκαλος στην εποχή της σύγχυσης, της θλίψης  και της ορφάνιας μιλάει από καρδιάς .  Ένας καταξιωμένος , έμπειρος  και σύγχρονος πνευματικός διδάσκαλος της Ορθοδοξίας, με τις ομιλίες του συνεπαίρνει τους  ακροατές του. Η ομιλία του π. Στέφανου έγινε στα πλαίσια  των φετινών  εορτασμών Κωνσταντίνεια 2017.
 Στο ναό είχε τεθεί προς προσκύνηση   η  Τιμία  Εσθήτα  της Παναγίας  που ήρθε  στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας  και τον ιστορικό ναό   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου. Την ομιλία παρακολούθησε κι ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ο οποίος συνεχάρη τον π. Στέφανο για το κόπο που έκανε να έρθει στην Μητρόπολη Αργολίδος και να μιλήσει .  Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση στην Παναγία. 
 
Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ως και το βράδυ της Πέμπτης και κατόπιν θα αναχωρήσει για το νησί της Θήρας. 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ