Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μιλήτου: ''Η εορτή της Αναλήψεως είναι πηγή και αιτία χαράς'' (ΦΩΤΟ).

Κατερίνη | Χρήστος Καναρόπουλος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική Εορτή της του Κυρίου Αναλήψεως στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Επίκεντρο των λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων ήταν ο περικαλλής Ιερός Καθεδρικός Ναός της Θ. Αναλήψεως Κατερίνης, στο κέντρο της πόλης, στον οποίο προσήλθαν εκατοντάδες ευσεβείς πιστοί για να τιμήσουν την Ανάληψη του Σωτήρος εις τους Ουρανούς και να προσκυνήσουν την Ιερή Του Εικόνα.
Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ενώ της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μιλήτου κ. Απόστολος, ο και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Θεσσαλονίκης, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Τριπόλεως κ. Θεοφυλάκτου (του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), Ιλιού, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του οικείου Μητροπολίτη, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεωργίου. Συμμετείχαν επίσης Ιερείς από όμορες αλλά και μακρινές Ι. Μητροπόλεις και Ιεροδιάκονοι.

η συνέχεια Εδώ