Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις




Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών της Γ΄ Λυκείου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου της Μητροπόλεώς μας που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους στην βραδυνή Θεία Λειτουργία, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά μας αυτά. 

Η βραδυνή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το βράδυ της Κυριακής της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου 2017 από τις 8.00΄-9.30΄ μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως. 

Στην Θεία Λειτουργία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ο οποίος στο τέλος θα δωρίσει σε κάθε παιδί από ένα στυλό με ευχές για δύναμη και φώτιση και για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως