Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΚΓ´Παύλεια: «Απ᾽το σκοτάδι στη λευτεριά». Καλλιτεχνική εκδήλωση του παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας (φωτο και ΒΙΝΤΕΟ).

MousikoSxoleio2017 100
Τη Δευτέρα 29 Μαΐου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Χώρο τεχνών του Δήμου Βέροιας μεγάλη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Απ᾽το σκοτάδι στη λευτεριά» που απετέλεσε και την εναρκτήρια καλλιτεχνική εκδήλωση των ΚΓ᾽Παυλείων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε συναυλία από τα μουσικά σύνολα και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, υπό τη διεύθυνση του κ. Ιοδάνη Κουτσιμανή, με έργα εμπνευσμένα από την περίοδο των πολέμων και της ειρήνης της πατρίδος μας.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβμασιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενω την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας, Αρχιερατικός Επίτροπος Περιχώρων Βεροίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε από τον Σεβασμιώτατο ο χρυσός Σταυρός του Απ. Παύλου στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας , που παρέλαβε ο Διευθυντής του κ. Καμπουρίδης, καθως επίσης το αναμνηστικό των Παυλείων στο κ. Κουτσιμανή και από ένα σταυρό της Ιεράς Μητροπόλεως σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη συναυλία.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ