Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Θεία Λειτουργία για τις πανελλήνιες εξετάσεις στην Καστοριά και στο Άργος Ορεστικό.Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που θα διαγωνισθούν στις πανελλήνιες εξετάσεις θα τελεσθεί στην Καστοριά και στο Άργος Ορεστικό.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού.
Επίσης, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση της Παναγίας, προς ενίσχυση των διαγωνιζομένων παιδιών μας.
Η συμμετοχή μας στις Ιερές Ακολουθίες θα μας δώσει την ευκαιρία να προσευχηθούμε για την επιτυχία όλων και οι μαθητές μας να λάβουν την ευλογία και τη χάρη του Θεού.