Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ.


IMG 20170528 211334
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, η εορτή της λήξεως του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Αγίων Κων/νου και Ελένης Λεχαίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου. 
Τα Κατηχητόπουλα με τους γονείς τους, που αψήφησαν την κακοκαιρία για να παραβρεθούν στην γιορτή, συμμετείχαν ενεργά και με κέφι στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγής της ψάλλοντας το Απολυτίκιο του Αγίου Νεκταρίου και τον Ύμνο, που ο ίδιος συνέθεσε προς την Παναγία Μητέρα του Θεού το γνωστό σε όλους "Αγνή Παρθένε".  
Των ψαλμών επακολούθησε παιχνίδι, κέρασμα και εποικοδομητική συζήτηση στο τέλος της οποίας προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και τους γονείς από τον Εφημέριο π. Παναγιώτη Αναστασόπουλο και τους Κατηχητές Παναγιώτα Παλαιολόγου και Ελευθέριο Κρητικό.