Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Σεμινάριο επιμόρφωσης κληρικών Μητροπόλεως Άρτης.Σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου 2017, συνεχίστηκε ο κύκλος σεμιναρίων επιμόρφωσης των κληρικών της Μητροπόλεως Άρτης, με την εισήγηση του καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κυρίου Γεωργίου Φίλια με θέμα: «Η γλώσσα των λειτουργικών κειμένων - νηστεία, προϋποθέσεις Θείας Κοινωνίας».

Ο κύριος καθηγητής με τον μεστό ακαδημαϊκό, θεολογικό και λειτουργικό λόγο που τον χαρακτηρίζει απέσπασε την προσοχή των κληρικών εγείροντας και πολλά ερωτήματα εις τα οποία έδωσε εμπεριστατωμένες απαντήσεις.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον κύριο καθηγητή για την παρουσία του και δια την συμμετοχή του στο πρόγραμμα επιμόρφωσης κληρικών της Μητροπόλεως Άρτης.