Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Η Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων στην Ι.Μ. Κερκύρας.

FullSizeRender1.jpg
Την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 στα πλαίσια της προσκυνηματικής εκδρομής τους στην Κέρκυρα, φοιτητές και καθηγητές της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ιωαννίνων Βελλάς, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και τους υποδέχθηκε ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο π. Θεμιστοκλής αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, αναφέρθηκε στην ανάγκη να κρατήσουμε ως Έθνος την Ορθόδοξη παράδοση των πατέρων μας, σε μια εποχή αλλοτρίωσης και παραχάραξης της ταυτότητας των Ελλήνων.
Τέλος ο π. Θεμιστοκλής ευχήθηκε τόσο στους φοιτητές, όσο και στους καθηγητές η Χάρις του Αγίου Σπυρίδωνος και της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας, να οδηγούν τα διαβήματα της ζωής τους, προσφέροντάς τους ευλογίες.
 
FullSizeRender.jpg
 
IMG_6017.JPG
 
IMG_6018.JPG
 
IMG_6028.JPG