Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Στις 2 Μαΐου ημέρα Τρίτη η Εκκλησία μας τιμά την ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο ορεινό  Μαλανδρένι   Αργολίδος.
  Την  παραμονής  της εορτής ημέρα Δευτέρα εψάλει  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον πρωτοπρεσβύτερο  π. Δημοσθένη Γάτσιο και πλειάδα Ιερέων από την επαρχία του Άργους και του  Ναυπλίου.  Στον πανηγυρικό εσπερινό έψαλλε ο πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου Δημήτριος Καρκαλάτος .
Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε  περιφορά της ιερής εικόνας συνοδευόμενης από  το πρώτο σύστημα προσκόπων Άργους. Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ,Ανδριανός, και Γ.Μανιάτης  οι αντιδήμαρχοι Δούρος και Γκαβούνος ,ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης και πάρα πολύς κόσμος. 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ