Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου η εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

22.5.2017

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησία;: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2017 στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων.
Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Ελλάδα, Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου. Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Τσάλτα με θέμα : «Αντικύθηρα – Απ΄το 1797 ως το 1864“.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Μιχαηλίδης χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα, διότι, όπως είπε, «είναι η πρώτη φορά που Αρχιεπίσκοπος επισκέπτεται τον Σύνδεσμο».