Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ.

 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ   ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ «Η  ΑΓΙΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»
                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ  ΑΓΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΡΩΣΣΟΥ   &
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΞΥΝΟΥ
Από το Γηροκομείο Άργους γίνεται γνωστό ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου,  στο Γηροκομείο  Άργους.
Την παραμονή της Εορτής Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα  7.00 μμ θα ψαλεί η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ.κ. Νεκταρίου.
Μετά τον Εσπερινό και ώρα  8.30 μμ στο χώρο του Γηροκομείου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μεγάλου Ευεργέτου μας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΞΥΝΟΥ.

Την ημέρα της Εορτής Σάββατο 27 Μαΐου  2017 στις  7.00μμ θα ψαλεί η ακολουθία του όρθρου και στη συνέχεια θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει στους τροφίμους χαρά αλλά και τη βεβαιότητα ότι η κοινωνία μας είναι δίπλα στους απόμαχους της ζωής.
                 
                               Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.