Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο  με τον Παναγιώτη Λάλεζα και παραδοσιακοί   χοροί  από το εργαστήρι Ελληνικού χορού  του Χρήστου Λεβέντη.
Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση της Τιμίας Εσθήτος από τον εφημέριο του ναού π. Γεώργιο Φρίμη. Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  είχε τεθεί προς προσκύνηση  για λίγες ημέρες η  Τιμία  Εσθήτα  της Παναγίας  που ήρθε  στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας  και τον ιστορικό ναό   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου, με την άδεια του  Μητροπολίτη  Θήρας, Αμοργού και νήσων  Επιφανίου.
Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017. Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες  ακολουθίες. 
 Την μουσική και χορευτική εκδήλωση παρακολούθησαν Ιερείς από την Μητρόπολη Αργολίδος ,οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος και Κωνσταντίνος Ρούτουλας και πάρα πολύς κόσμος.
Σ