Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών στην Ανάληψη Βόλου.

Ενόψει της ιεράς Πανηγύρεως της Αναλήψεως του Κυρίου, ο ομώνυμος περικαλλής Ιερός Ναός του Βόλου θα υποδεχθεί ένα ακόμα τιμαλφές κειμήλιο της Ορθοδοξίας, προερχόμενο από την Αγία Γη των Ιεροσολύμων.
Πρόκειται για την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών, η οποία θα αφιχθεί στον Ναό την Δευτέρα 3/6, στις 6.30μ.μ. και θα την υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού.
Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 9/6. Κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της, θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας του Όρους των Ελαιών. Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος, ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τις 10μ.μ.
Εκ του Γραφείου Τύπου.