Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο νέος Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νίκολαο.

Επίσκεψη από τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, εδέχθη το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

          Ο Ποιμενάρχης μας υπεδέχθη εγκαρδίως το νέο Επίσκοπο κ. Επιφάνιο , ο οποίος κατάγεται από το χωριό Κόμνηνα της Φθιώτιδος και τυγχάνει χειροτονία εις Διάκονον του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού και ο οποίος επί πολλά έτη υπηρετούσε ως Ιεροκήρυξ εις την γείτονα Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, έως και της εκλογής του.
           Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εις τον Θεοφιλέστατο μακρά, υγιή και καλλίκαρπο Αρχιερατεία και με δύναμη Θεού να διακονεί τους Έλληνες Χριστιανούς της Ουκρανίας.
          Εις ανάμνησιν δε της επισκέψεώς του ο Ποιμενάρχης μας εδώρησε εις τον κ. Επιφάνιο ένα Αρχιερατικό Εγκόλπιο.
          Ο  Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και αντευχήθηκε τα δέοντα.