Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδακτορα του Τμ. Ιατρικής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναϊρόμπι κ. Μακαρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης  στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις Λάρισας) πραγματοποιήθηκε η τελετή Αναγόρευσης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναϊρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ. Μακαρίου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

  • Προσφώνηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναΐρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ. Μακαρίου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Μαμούρη.
  • «Έπαινος» προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γέροντα Ναΐρόμπι, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κένυας κ. Μακάριο από τους Καθηγητές του Τμήματος Ιατρικής, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και Ματθαίο Σπελέτα.
  • Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα.
  • Επίδοση των Τίτλων και του Διασήμου του Τμήματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα.
  • Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Η πορεία της ιεραποστολής σήμερα: επισημάνσεις, προκλήσεις και προοπτικές».