Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Λαγκαδά: ''Θα πρέπει να ομολογούμε συνέχεια ότι Πιστεύουμε στον Χριστό'' (ΦΩΤΟ).

Την Κυριακή 02 Ιουνίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον περικαλλή Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της περιοχής του Προφήτη, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην αρχή της ομιλίας του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος, συνέδεσε νοηματικά τις τρεις τελευταίες ακουσθήσες Κυριακάτικες Ευαγγελικές Περικοπές, ενώ εν συνεχεία αναλύοντας ιδιαίτερα την σημερινή Περικοπή της θεραπείας του εκ γενετής τυφλού, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ο Κύριος έρχεται και σήμερα, στον καθένα από εμάς και λέγει το «σὺ πιστεύεις εἰς τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ;».
Αυτή την ομολογία ότι Πιστεύουμε στον Χριστό, θα πρέπει να δεχτούμε πραγματικά, μέσα από την ζωή μας και την φωνή της καρδιά μας, ξυπνώντας από το λήθαργο της αμαρτίας και ζώντας την εν Χριστώ ζωή, που επιθυμεί ο Κύριος».