Το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου εκάστου έτους η Τοπική μας Εκκλησία εορτάζει τη Σύναξη πάντων των Βοιωτών Αγίων, κυριότεροι εκπρόσωποι των οποίων είναι ο Ευαγγελιστής Λουκάς, ο Απόστολος Ρούφος, ο Άγιος Ρηγίνος, ο Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης, οι Όσιοι Λουκάς, Νικήτας, Μελέτιος, Κλήμης, Γερμανός, Σεραφείμ,  Δαβίδ ο Γέρων και ο ιερομάρτυς Γρηγόριος Επίσκοπος Υπάτης.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019, επί τη μνήμῃ πάντων των εν Βοιωτίᾳ διαλαμψάντων Αγίων, στον ομώνυμο Ιερό Ναό τους στην περιοχή Άρματος-Ελεώνος Θηβών τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος πλαισιούμενος από ιερείς και πλήθος πιστών από όλη την Μητροπολιτική μας περιφέρεια. Το θείο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Μελέτιος Βαδραχάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στους αγίους της Ορθοδοξίας και ιδιαίτερα στους αγίους του 20ου αιώνα τονίζοντας την σημασία της αγιότητας στη ζωή της Εκκλησίας.
Την επομένη ημέρα, Σάββατο 25 Μαΐου, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Σεραφείμ Δομβούς πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσεκούρας, ο οποίος αφού μίλησε για το ιστορικό της ανεγέρσεως του Ναού των Βοιωτών Αγίων αναφέρθηκε στην Εκκλησία η οποία είναι ιατρείο ψυχών και σωμάτων.
Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος του Εσπερινού, αλλά και της Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε στην ανάγκη να τιμούμε τους πνευματικούς μας πατέρες, οι οποίοι φώτισαν με το ευαγγελικό τους κήρυγμα και πότισαν με τους ασκητικούς τους ιδρώτες τη Βοιωτική γη, τονίζοντας την παρακαταθήκη που μας άφησαν οι άγιοι που έζησαν στη Βοιωτία. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος έστειλε μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στις κρατούμενες των γυναικείων Φυλακών Ελεώνος, καθώς και στους κρατούμενους του Κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών, που βρίσκονται κοντά στον Ναό πάντων των Βοιωτών Αγίων. Και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ευλογημένα δια πρεσβειών πάντων των Βοιωτών Αγίων.
Στον Ναό είχαν εκτεθεί προς προσκύνηση ιερά λείψανα των Βοιωτών Αγίων, που μεταφέρθηκαν για την εορτή από Ιερές Μονές και Ναούς της επαρχίας μας, όπου φυλάσσονται.