Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.


Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος,  διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του παλαιμάχου Διδασκάλου κ. Αρχοντή Παντελόπουλου, με τίτλο «Μακαριστέ Χριστόδουλε, ευλογείτε…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 7μ.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή).
Για το βιβλίο θα ομιλήσουν:
Ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, Λαογράφος - Ιστορικός και
Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Νικόλαος Τσούκας, Γεν. Γραμματέας του Φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησιάς «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος.
Το βιβλίο του κ. Παντελόπουλου θα πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»
Εκ του Γραφείου Τύπου.