Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ιερισσού: ''Η Ανάσταση είναι ένα ιστορικά κατοχυρωμένο γεγονός'' (ΦΩΤΟ).

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Σήμερα Κυριακή των Μυροφόρων, 30 Απριλίου τ.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τον Παν. Αρχιμ. π. Νήφωνα Καζάνα και τους Διακόνους π. Εφραίμ Τσόλη και π. Γεώργιο Κυριάκου, προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον ιστορικό και μεγάλης αρχαιολογικής αξίας Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσουργού.
Και τούτο το έπραξε ως αναπλήρωση της απουσίας του από την πανήγυρη της Ενορίας αυτής την προηγούμενη Κυριακή, δηλαδή κατά την εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, καθότι βρισκόταν στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας επί ταις εορταίς του Ολοκαυτώματος της ηρωϊκής πόλεως της Ναούσης, κεκλημένος προς τούτο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα.
  η συνέχεια Εδώ