Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

«Ο άνθρωπος του Θεού» Ημερίδα για την μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Αντωνίου.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη, 30-04-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Διακονία θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στη μνήμη του αοιδίμου Μητροπολίτη Σιατίστης Αντωνίου με θέμα: «Ο άνθρωπος του Θεού». Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και συνδιοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης και Πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής και άλλων Σχολών του Α.Π.Θ..
Την εκδήλωση θα ανοίξουν με τροπάρια οι Φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια αυτής θα προεδρεύσει ο κ. Λυκούργος Μαρκούδης.

Κατόπιν χαιρετισμού του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής π. Αλέξιου Παπαστεργίου και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος με θέμα: «Ο Σιατίστης Αντώνιος, ο γλυκύς ποιμένας».
Ακολουθούν, ο αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Σιατίστης με θέμα: «Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιος: ο άνθρωπος του Θεού», η γερόντισσα Θεολογία, καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου, με θέμα: «Ασκητική Ιερωσύνη» και ο κ. Αναστάσιος Δάρδας, Δρ. Θεολογίας, Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Σιατίστης, με θέμα: «Βιώματα από την Αγιοπατερική Αρχιερατεία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης μακαριστού Αντωνίου».
Τέλος, και μετά από το χρόνο που θα αφιερωθεί σε συζήτηση των ομιλητών με το κοινό, η ημερίδα θα κλείσει με χαιρετισμό του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.