Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και παρεκκλησίου του Αγίου Χριστοφόρου στο Αετοχώρι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου 
και παρεκκλησίου του Αγίου Χριστοφόρου στο Αετοχώρι

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου και πανηγυρίζει η ομώνυμη Ιερά Μονή στο Αετοχώρι. Την Κυριακή 7 Μαΐου το απόγευμα στις 6.30’ θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου από 7.00’ έως 10.00’ θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στο τέλος η Λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου Ιωάννου. 

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου στις 6.30’ θα τελεσθεί στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Χριστοφόρου, έξω από τον περίβολο της Ιεράς Μονής στο Αετοχώρι, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου από 7.00’ έως 10.00’ θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί ο αγιασμός των οχημάτων των προσκυνητών.

Σε όλες τις ανωτέρω ακολουθίες θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.