Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Σύναξη Παναγίας Διασωζούσης και των Αγίων της Μ. Ασίας στη Νέα Ιωνία.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας για πρώτη φορά εόρτασε την Κυριακή των Μυροφόρων, 30 Απριλίου 2017, την Σύναξη της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της επικαλουμένης Διασωζούσης της εκ Πισιδίας Μ. Ασίας και των Αγίων της Μ. Ασίας, πολλών εκ των οποίων τα ιερά λείψανα μετακομίσθηκαν στη γη της Νέας Ιωνίας μετά τη Μικρασιατική καταστροφή από τους αοιδίμους προπάτορες και ιδρυτές των πόλεων της Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδελφείας.
Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας τα ιερά λείψανα των Αγίων που φυλάσσονται στους Ιερούς ενοριακούς Ναούς της Μητροπόλεως τόσο εκείνα που μεταφέρθηκαν από τις περιοχές της Ιωνίας, της Καππαδοκίας και της Πισιδίας, όσο κι εκείνα που τιμώνται στη Ν. Ιωνία και αφορούν νεότερους Αγίους της Εκκλησίας μας.

  η συνέχεια Εδώ