Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στον νεοανεγερθέντα προσκυνηματικό ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού, επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τελέσθηκε  αρχιερατική αγρυπνία  από  τον Μητροπολίτη  Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο  και Αργολίδος Νεκτάριο.

 Ο ναός του Αγίου Λουκά εγκαινιάσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος Ιερώνυμο το Σαββάτο 29 Απριλίου 2017. Ο μητροπολίτης Μεσόγαιας  στο κήρυγμα του τόνισε μεταξύ άλλων τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο αυτό έργο στην Μητρόπολη Αργολίδος ,καθώς και για την μεγάλη αγάπη του μητροπολίτη Νεκτάριου προς τον Άγιο Λουκά .  
Στην Ιερά Αγρυπνία  έψαλλαν οι μοναχές των Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Ο ναός κατάμεστος από πιστούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που τέλειωσε η Ιερά Αγρυπνία. 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ξενάγησε τον Μεσογαίας Νικόλαο και τη συνοδεία του  στο μουσείο του Αγίου Λουκά. Στην ιερά Αγρυπνία παραβρέθηκε κι ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ